Cautare

3691 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv braila" (2.58 secunde)
Un barbat care a incercat sa jefuiasca o benzinarie de la iesirea din Braila a fost prins si va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.
Atacul sangeros de sambata noaptea de la Braila, in urma caruia un barbat a ajuns in stare grava la spital, a fost, cel mai probabil, o razbunare insotita de un mesaj.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anuntat cand va fi inaugurat podul peste Dunare de la Braila si cine va participa la eveniment.
Noi probleme la podul de la Braila. Pe rampa de urcare care face legatura dintre mal si pod sunt tasari de aproape 15 centimetri.
TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA - Dezvoltata de un om de stiinta din cadrul NASA folosind tehnologie militara capabila se redea semnalul full HD de 1080 - Cu o raza de pana la 96 km, functionala oriunde in lume (chiar si in afara oraselor!) - Receptie pe banda dubla- VHF/UHF, antena are un semnal de 20 dB OBTINE CANALELE TALE FAVORITE IN FORMAT HD - Receptioneaza pana la 100 de canale premium in format HD - Vizioneaza sport in direct, stiri locale si cele privind vremea - Canalele pot include:
Copilaria s-a terminat cu moartea prematura a tatalui sau, Vasile Popescu, colonel de arma chimica in Armata Romana. ... Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
Ministrul Apararii, Vasile Dincu, a anuntat, astazi, ce face Romania in caz de raboi. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. ... Cretu, Vasile, Gojdea.
Astfel, in urma cu cel putin patru ani, cand a preluat comanda IPJ-ului Constanta, Jipa l-a adus ca aghiotant pe finul sau, nimeni altul decat fostul prim adjunct, comisarul sef Vasile Balan.
Iata ca a venit si solutia, oferita, din cate zic "gurile rele", de un adjunct al fostului sef al Inspectoratului de Politie Constanta, Vasile Balan. In prezent, Vasile Balan ocupa o functie aproape similara cu cea aproape "vacanta" la Mangalia, dar in Constanta, la Politia Locala.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
google-analytics.com